Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ηλιακά Συστήματα
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Τριανταφυλλίδης Κυριάκος | Υδραυλικός Κοζάνη

Τα ηλιακά συστήματα είναι εγκαταστάσεις που απορροφώντας την ηλιακή ακτινοβολία την μετατρέπουν σε θερμική ενέργεια. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται ηλιοθερμία και οι εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν ηλιακά συστήματα αποκαλούνται ηλιοθερμικές εγκαταστάσεις.

Χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης τόσο σε μεγάλα κτίρια κατοικίας όσο και σε επαγγελματικά κτίρια με υψηλές ανάγκες για ζεστά νερά (ξενοδοχεία και διάφορες βιομηχανικές δραστηριότητες).

Η συνολική απόδοση του ηλιακού θερμοσίφωνα εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος (ποιότητα) της συλλεκτικής επιφάνειας που σε συνάρτηση με το θερμοδοχείο (το οποίο όσο μικρότερο είναι ανεβάζει μεγαλύτερη θερμοκρασία) καθώς και από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τη νεφοκάλυψη και την αποτελεσματικότητα της θερμικής μόνωσης του συστήματος.


 
Η επιχείρησή μας “ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κοζάνη, αναλαμβάνει την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή ηλιακών και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων όλων των τύπων και μεγεθών, καθώς και μπόιλερ.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας προσφέρη άμεση εξυπηρέτηση, υψηλή τεχνογνωσία και υπεύθυνη εργασία σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κοζάνη, την Φλώρινα και όλο το νομό Ημαθίας.

Η εμπειρία, η γνώση και πάνω από όλα η προσοχή στη λεπτομέρεια καθιστούν την επιχείρησή μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλιακά συστήματα.
 
Πιο αναλυτικά 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Εγκατάσταση Ηλιακού ή Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα
 Επισκευή Ηλιακού ή Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα
 Συντήρηση Ηλιακού ή Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα
 Ηλιακοί Θερμοσίφωνες ανοιχτού ή κλειστού κυκλώματος
 Τοποθέτηση - Επισκευή boiler
 Αντικατάσταση boiler
 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για να επωφεληθείτε από την ποιότητα των εργασιών, την συνέπεια αλλά και από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές μας.  Εξυπηρετούμε άμεσα την Κοζάνη, την Φλώρινα και όλο το νομό Ημαθίας.